Το κοβάλτιο τεχνολογίας λογισμικού μάγκο, ΕΠΕ είναι επικυρωμένος η Microsoft συνεργάτης το (MCP), δεδομένου ότι ένας βραβευμένος πωλητής του αγαπημένου λογισμικού σας, ο στόχος μας πρόκειται να προσφέρει τις καλύτερες τιμές, και να εξασφαλίσουν ότι βρίσκετε το καλύτερο προϊόν για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαράθυρα 10 υπέρ βασικός κώδικας

Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA

Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA

Multi Language Windows 10 Pro Key Code COA Label License Sticker Computer Software
Multi Language Windows 10 Pro Key Code COA Label License Sticker Computer Software Multi Language Windows 10 Pro Key Code COA Label License Sticker Computer Software Multi Language Windows 10 Pro Key Code COA Label License Sticker Computer Software Multi Language Windows 10 Pro Key Code COA Label License Sticker Computer Software Multi Language Windows 10 Pro Key Code COA Label License Sticker Computer Software

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: USA/Russia/Korea/UK/Italy
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft certified partner
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 υπέρ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: $20 for one piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: 7cmX1.5cmX0.01cm ΚΑΘΕ
Χρόνος παράδοσης: 3-4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όροι πληρωμής: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τεμ κάθε μέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πληρωμής: T/T/Western Union/γραμμάριο/PayPal χρημάτων Χρόνος παράδοσης: 2-3 ΗΜΈΡΕΣ
Γλώσσα: Πολλαπλάσια γλώσσα Πιστοποίηση: Microsoft Certified Partner
Ενεργοποίηση: 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση Εγγύηση: διάρκεια ζωής
Προϊόντα Κατάσταση: Χρηματιστήριο Όνομα Προϊόντος: Παράθυρα 10 υπέρ
Υψηλό φως:

Παράθυρα 10 υπέρ κλειδί προϊόντων

,

παράθυρα 10 υπέρ κλειδί ενεργοποίησης εξηντατετράμπιτο

Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 επαγγελματικό λογισμικό υπολογιστών ετικετών COA

 

Η Microsoft κερδίζει τον επαγγελματία 10

 

 

Απαραίτητος επεξεργαστής 1 επεξεργαστής Ghz ή γρηγορότερα
Απαραίτητη μνήμη 1 RAM ΜΒ για τριανταδυάμπιτο 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Απαραίτητο διάστημα σκληρών δίσκων Διαθέσιμο διάστημα σκληρών δίσκων μέχρι 20 ΜΒ
Απαραίτητη τηλεοπτική κάρτα ψήφισμα 800 X 600 οθόνης ή υψηλότερος. DirectX® 9 επεξεργαστής γραφικής παράστασης με τον οδηγό WDDM
Απαραίτητη συνδετικότητα Πρόσβαση Διαδικτύου (οι αμοιβές μπορούν να ισχύσουν)
Άλλες απαιτήσεις συστημάτων Απολογισμός της Microsoft που απαιτείται για μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Η προσοχή DVDs απαιτεί το χωριστό λογισμικό αναπαραγωγής ήχου

 

Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA 0

 

Περιγραφή

Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παραθύρων 10 υπέρ συν την επιχειρησιακή λειτουργία για την κρυπτογράφηση μακρινή σύνδεση δημιουργία των μηχανημάτων εικονικής πραγματικότητας και περισσότεροι.

Άκρη της Microsoft των παραθύρων 10
Τα παράθυρα 10 εισάγουν μια νέα μηχανή αναζήτησης Ιστού προεπιλογής, άκρη της Microsoft. Χαρακτηρίζει μια νέα πρότυπο-υποχωρητική μηχανή απόδοσης που καρφώνεται με τη διχάλα από την τρίαινα, τα εργαλεία σχολιασμών, και την ολοκλήρωση προσφορών με άλλες πλατφόρμες της Microsoft παρούσες μέσα στα παράθυρα 10. Το Internet Explorer 11 διατηρείται στα παράθυρα 10 για λόγους συμβατότητας, αλλά αποδοκιμάζεται υπέρ της άκρης και πλέον δεν θα αναπτυχθεί ενεργά.

 

Ενδιάμεσο με τον χρήστη και υπολογιστής γραφείου
Μια νέα επανάληψη των επιλογών έναρξης χρησιμοποιείται στα παράθυρα 10 τον υπολογιστή γραφείου, με έναν κατάλογο θέσεων και άλλων επιλογών στη αριστερή πλευρά, και τα κεραμίδια που αντιπροσωπεύουν τις εφαρμογές στο δικαίωμα. Οι επιλογές μπορούν να επαναταξινομηθούν, και να επεκταθούν σε μια επίδειξη πλήρης-οθόνης, η οποία είναι η επιλογή προεπιλογής στον τρόπο ταμπλετών.

Χρησιμοποιώντας τα παράθυρα 10 το χαρακτηριστικό γνώρισμα εγχώριας συνέχειας 2 -1 μετατρέψιμο σημειωματάριο επιτρέπει σε σας για να μεταστρέψει πίσω το α εμπρός μεταξύ της ταμπλέτας και του τρόπου σημειωματάριων. Όταν θέλετε μόνο να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό γνώρισμα οθονών επαφής της επίδειξης στον τρόπο ταμπλετών, οι αλλαγές συνέχειας το σχεδιάγραμμα των παραθύρων 10 οθόνη υπολογιστών γραφείου και τα apps πηγαίνουν πλήρης οθόνη, έτσι μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να εκτελέσετε τις ενέργειες και να τρυπήσετε τις επιλογές σας. Επιπλέον, έχει ως σκοπό να συνδέσει όλα τα παράθυρά σας 10 συσκευές μαζί με τα καθολικά apps. Αυτά τα apps παρέχουν τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα εάν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή γραφείου στο γραφείο ή τελειώνετε τη χρησιμοποίηση στόχου παράθυρα 10 συμβατό smartphone ανταλάσσοντας πίσω στο σπίτι.
Η Microsoft έχει ξανασχεδιάσει τις επιλογές ρύθμισης μέσα στα παράθυρα 10 σπίτι για να διευκολύνει σας να προσαρμόσεις τις τοποθετήσεις του συστήματός σας, όπως οι συσκευές, το δίκτυο & Διαδίκτυο, οι απολογισμοί, και περισσότεροι. Στο κατώτατο δικαίωμα του taskbar, παίρνετε ένα κεντρικό εικονίδιο δράσης που επεκτείνεται για να επιδείξει τις σημαντικές ανακοινώσεις σας από τα apps και τα παράθυρά σας 10 σπίτι. Έχετε επίσης γρήγορη πρόσβαση στις συχνά χρησιμοποιημένες τοποθετήσεις και apps, έτσι μπορείτε να ανοίξετε Bluetooth του υπολογιστή σας ή να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης χωρίς να πρέπει να περάσετε από τις ολόκληρες επιλογές.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα των παραθύρων 10 σπίτι είναι η δυνατότητα να σπαστούν απότομα τακτοποιημένα μέχρι τέσσερις εφαρμογές δίπλα-δίπλα έτσι μπορείτε σαφώς να δείτε το περιεχόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τους πολλαπλάσιους εικονικούς χώρους εργασίας υπολογιστών γραφείου που περιέχουν τα διαφορετικά apps σχετικά με την εργασία ή την ψυχαγωγία σας. Συμπεριλαμβανόμενο μαζί με τα παράθυρα 10 το σπίτι είναι apps όπως οι χάρτες, οι φωτογραφίες, το ταχυδρομείο & το ημερολόγιο, η μουσική, το βίντεο, και το κατάστημα παραθύρων για το πρόσθετο περιεχόμενο.


 Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA 1
 

Αυτό είναι ένα γνήσιο λιανικό κλειδί προϊόντων 100% για την ενεργοποίηση διάρκειας ζωής του Microsoft Windows 10 σπίτι σε οποιεσδήποτε διαθέσιμες γλώσσες. Το κλειδί προϊόντων θα λειτουργήσει και για τις τριανταδυάμπιτες και εξηντατετράμπιτες εκδόσεις. Επειδή αυτό είναι η υψηλότερη ψηφιακή άδεια σειρών και όχι ένα κλειδί cOem, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί προϊόντων για να εγκαταστήσετε τα παράθυρα σε οποιοδήποτε συμβατό PC. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί προϊόντων για να επανατοποθετήσετε τον απεριόριστο αριθμό παραθύρων χρόνων στο ίδιο PC ακόμα και μετά από μια αλλαγή υλικού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί προϊόντων που αναβαθμίζει από τις παλαιότερες εκδόσεις των παραθύρων.
Η υψηλότερη λιανική ψηφιακή άδεια σειρών επιτρέπει επίσης σας να συνδέσει τον απολογισμό της Microsoft σας με το κλειδί προϊόντων σας για να εξασφαλίσει πρόσβαση διάρκειας ζωής όταν χάσατε το κλειδί προϊόντων σας ή αλλάξατε το υλικό σας. Αντίθετα από το κλειδί cOem, η ψηφιακή άδεια Α δεν συνδέεται μόνιμα με τη μητρική κάρτα του υπολογιστή έτσι είστε ελεύθεροι να αναβαθμίσετε ή να αλλάξετε το λειτουργικό σύστημα σας στο μέλλον.
Η αγορά ενός γνήσιου κλειδιού προϊόντων σημαίνει ότι θα απολαύσετε τη top-notch υποστήριξη πελατών της Microsoft μέσω του τηλεφώνου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της συνομιλίας. Το λογισμικό παραθύρων σας θα λάβει επίσης τις σημαντικές αναπροσαρμογές για να εξασφαλίσει ότι το PC σας είναι ευπάθεια-ελεύθερο και αποδίδοντας βέλτιστα.


 Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA 2
 
Εγγύηση διάρκειας ζωής
Αυτό το προϊόν είναι εγγυημένο για τη ζωή. Το κλειδί προϊόντων δεν θα λήξει ποτέ και θα διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει η εγκατάσταση. Θα σας προσφερθεί μια πλήρης αντικατάσταση στο απίθανο γεγονός που σταμάτησε.

 Πολυ γλωσσικά παράθυρα 10 υπέρ βασικό λογισμικό υπολογιστών αυτοκόλλητων ετικεττών αδειών ετικετών κώδικα COA 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Mango software Technology Co,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alice

Τηλ.:: +8615012696760

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς