Το κοβάλτιο τεχνολογίας λογισμικού μάγκο, ΕΠΕ είναι επικυρωμένος η Microsoft συνεργάτης το (MCP), δεδομένου ότι ένας βραβευμένος πωλητής του αγαπημένου λογισμικού σας, ο στόχος μας πρόκειται να προσφέρει τις καλύτερες τιμές, και να εξασφαλίσουν ότι βρίσκετε το καλύτερο προϊόν για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταMicrosoft Office 2019

On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν τη βασική κάρτα, επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν PKC

On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν τη βασική κάρτα, επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν PKC

Online Download Office 2019 Pro Plus Key Card , Office 2019 Professional Plus PKC
Online Download Office 2019 Pro Plus Key Card , Office 2019 Professional Plus PKC Online Download Office 2019 Pro Plus Key Card , Office 2019 Professional Plus PKC Online Download Office 2019 Pro Plus Key Card , Office 2019 Professional Plus PKC Online Download Office 2019 Pro Plus Key Card , Office 2019 Professional Plus PKC

Μεγάλες Εικόνας :  On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν τη βασική κάρτα, επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν PKC Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: USA/Russia/Korea/UK/Italy
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft certified partner
Αριθμό μοντέλου: γραφείο 2019 υπέρ συν
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: $65 for one piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: Βασική κάρτα προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 2-3 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τεμ κάθε μέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πληρωμής: T/T/Western Union/γραμμάριο/PayPal χρημάτων Χρόνος παράδοσης: 2-3 ΗΜΈΡΕΣ
Εγγύηση: διάρκεια ζωής Γλώσσα: Πολλαπλάσια γλώσσα
Πιστοποίηση: Microsoft certified Partner Ενεργοποίηση: 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση
εφαρμογή: lap-top, υπολογιστές Όνομα Προϊόντος: γραφείο 2019 υπέρ συν
Υψηλό φως:

κλειδί προϊόντων Microsoft Office 2019

,

γραφείο 2019 Microsoft

On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν το βασικό επαγγελματία γραφείων το 2019 καρτών συν PKC

 
Διαφορά μεταξύ του γραφείου 365 και του γραφείου 2019;
 
Το γραφείο 365 είναι υπηρεσία συνδρομής που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τα πιό ενημερωμένα σύγχρονα εργαλεία παραγωγικότητας από τη Microsoft. Υπάρχει γραφείο 365 σχέδια για το σπίτι και προσωπική χρήση, καθώς επίσης και για τις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, τις μεγάλες επιχειρήσεις, τα σχολεία, και τα μη-κέρδη.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε για τη συνδρομή σας σε μηνιαία ή ετήσια βάση, και το γραφείο 365 εγχώριο σχέδιο σας αφήνει να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με την οικογένειά σας μέχρι και 6 ανθρώπους, και να χρησιμοποιήσετε τα apps σας στα πολλαπλάσια PC, Macs, τις ταμπλέτες, και τα τηλέφωνα.


Παίρνετε επίσης την πρόσθετη σε απευθείας σύνδεση αποθήκευση και τα σύννεφο-συνδεμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που σας αφήνουν να συνεργαστείτε στα αρχεία σε πραγματικό - χρόνος. Με μια συνδρομή, θα έχετε πάντα τα πιό πρόσφατες χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τις αποτυπώσεις, και τις αναπροσαρμογές ασφάλειας μαζί με την τρέχουσα υποστήριξη τεχνολογίας χωρίς πρόσθετα έξοδα. 
Η Microsoft προσφέρει επίσης τα βασικά σχέδια με τις σε απευθείας σύνδεση εκδόσεις του γραφείου, της αποθήκευσης αρχείων, και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 
 

Το γραφείο το 2019 πωλείται ως one-time αγορά, το οποίο σημαίνει ότι πληρώνετε ένα ενιαίο, ευθύ κόστος για να πάρετε το γραφείο apps για έναν υπολογιστή. Οι One-time αγορές είναι διαθέσιμες και για τα PC και για Macs. Εντούτοις, δεν υπάρχει καμία επιλογή βελτίωσης που σημαίνει εάν προγραμματίσετε να αναβαθμίσετε στην επόμενη σημαντική απελευθέρωση, θα πρέπει να την αγοράσετε σε πλήρη τιμή.
 

Απαιτήσεις:

  • Πολυ-αφή: Μια αφή-συσκευή απαιτείται για να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε λειτουργία πολυ-αφής. Εντούτοις, όλες τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και η λειτουργία είναι πάντα διαθέσιμα με τη χρησιμοποίηση ενός πληκτρολογίου, του ποντικιού, ή άλλης τυποποιημένης ή προσιτής συσκευής εισαγωγής. Σημειώστε ότι τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αφής βελτιστοποιούνται για τη χρήση με τα παράθυρα 8 ή αργότερα.

  • Απαραίτητο λειτουργικό σύστημα: Windows 7 ή πιό πρόσφατος, κεντρικός υπολογιστής 2008 R2 παραθύρων, ή κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων

  • Απαραίτητος επεξεργαστής: 1 gigahertz το (Ghz) ή γρηγορότερος επεξεργαστής x86- ή x64-κομματιών με SSE2

  • Γραφική παράσταση: Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί ένα DirectX 10 κάρτα γραφικών.

  • Απαραίτητη μνήμη: 1 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο) 2 RAM ΜΒ (εξηντατετράμπιτο)

  • Απαραίτητη επίδειξη: ψήφισμα 1280 X 800

On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν τη βασική κάρτα, επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν PKC 0
 

Περιλαμβάνει:

Microsoft Word 2019
Microsoft Excel 2019
Microsoft PowerPoint 2019
Microsoft OneNote 2019
Microsoft Outlook 2019
Εκδότης 2019 της Microsoft
Ιστός Apps του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)
Microsoft Access 2019
Skype για την επιχείρηση

 

Microsoft Excel 2019
Ισχυρότερη ανάλυση στοιχείων
Οι πελάτες πρέπει να αναμείνουν τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως οι νέοι τύποι, τα νέα διαγράμματα (όπως τα διαγράμματα χοανών και τους 2$ους χάρτες), η δυνατότητα να δημοσιεύσουν από το Excel στο βισμούθιο δύναμης (υπηρεσία επιχειρησιακού analytics της Microsoft), και οι αυξήσεις για PowerPivot και PowerQuery.

 

Microsoft Word 2019
Η ετικέττα σχεδίου επιτρέπει σε σας για να διαχειριστεί το σχεδιάγραμμα, τα χρώματα, και τις πηγές πέρα από ένα έγγραφο.
Πάρτε περισσότερο γίνοντας δουλεύοντας χρησιμοποιώντας τα μαζί ενσωματωμένα εργαλεία για να μοιραστεί και να αναθεωρήσει τα έγγραφα. Διάφοροι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα και περασμένα κλωστή τα χρήση σχόλια για να έχουν το δικαίωμα συνομιλίας δίπλα στο σχετικό κείμενο.

 

Microsoft OneNote 2019
Εκμεταλλευτείτε τις σκέψεις σας στο πολύ ψηφιακό σημειωματάριό σας.
Το άρθρο σε εφημερίδα με μαύρους χαρακτήρες, γράφει με πλάγια στοιχεία, υπογραμμίζει, δίνει έμφαση, παρεμβάλλει στα αρχεία, τις εικόνες και το πίνακας-σχήμα οι σημειώσεις που σας όπως σας θέλουν.
Εύκολα τα σημειωματάρια μεριδίου με τους φίλους, την οικογένεια, ή τους συναδέλφους έτσι τον καθέναν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί στα σχέδια ταξιδιού, τους οικιακούς στόχους, ή τα προγράμματα εργασίας. 

 

Εκδότης 2019 της Microsoft
Εύκολα δημιουργήστε, προσωποποιήστε, και μοιραστείτε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικός-ποιοτικών δημοσιεύσεων. Ανταλλάξτε τις εικόνες με μια απλές έλξη και μια πτώση, ή προσθέστε τις εικόνες άμεσα από τα σε απευθείας σύνδεση λευκώματά σας. Χρησιμοποιήστε τα ειδικό εφέ για να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας να ξεχωρίσουν.

 

On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν τη βασική κάρτα, επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν PKC 1


Microsoft PowerPoint 2019
Προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσίασης
Προκειμένου να μείνει σχετική, η Microsoft έχει αναγγείλει τα σχέδια για να ενσωματώσει τα πιό προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσίασης στο γραφείο το 2019. Αυτοί περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως τις ενισχυμένες ικανότητες Morph και ζουμ να ενισχυθούν να δημιουργήσετε μια περιπλοκότερη και δυναμική παρουσίαση.
 
Microsoft Outlook 2019
Παραμονή που οργανώνεται με μια εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίων που είναι γρήγορη και φαίνεται μεγάλη
Η βελτιωμένη άποψη συνομιλίας οργανώνει αυτόματα το inbox σας γύρω από τις περασμένες κλωστή συνομιλίες, έτσι δεν θα κυνηγήσετε ποτέ για τα σχετικά μηνύματα πάλι. Και η νέα πρόβλεψη μηνυμάτων σας δίνει την πρώτη πρόταση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακριβώς κάτω από την υπαγόμενη γραμμή, έτσι μπορείτε γρήγορα να αποφασίσετε εάν θέλετε να την διαβάσετε τώρα ή να επιστρέψετε αργότερα.
 
Microsoft Access 2019
Η πρόσβαση είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για γρήγορα τις μηχανή αναζήτησης-βασισμένες στο εφαρμογές βάσεων δεδομένων που σας βοηθούν να διευθύνετε μια επιχείρησή σας. Το στοιχείο σας αποθηκεύεται αυτόματα σε μια βάση δεδομένων SQL, έτσι είναι ασφαλέστερο και εξελικτικό από πάντα.
 
Skype για την επιχείρηση
Να είστε παραγωγικότερος με να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί εύκολα με άλλους στις διαφορετικές θέσεις. 
 
 

 On-line μεταφορτώστε το γραφείο το 2019 υπέρ συν τη βασική κάρτα, επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν PKC 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Mango software Technology Co,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς