Το κοβάλτιο τεχνολογίας λογισμικού μάγκο, ΕΠΕ είναι επικυρωμένος η Microsoft συνεργάτης το (MCP), δεδομένου ότι ένας βραβευμένος πωλητής του αγαπημένου λογισμικού σας, ο στόχος μας πρόκειται να προσφέρει τις καλύτερες τιμές, και να εξασφαλίσουν ότι βρίσκετε το καλύτερο προϊόν για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣύστημα λογισμικού υπολογιστών

Χρησιμοποιημένη συνολικά τυποποιημένη αρχική COA ετικέτα της Microsoft SQL 2012 για τα παράθυρα και τη λογιστική PC SQL της Mac

Χρησιμοποιημένη συνολικά τυποποιημένη αρχική COA ετικέτα της Microsoft SQL 2012 για τα παράθυρα και τη λογιστική PC SQL της Mac

Used globally Microsoft SQL 2012 standard original COA label for Windows and Mac PC sql accounting
Used globally Microsoft SQL 2012 standard original COA label for Windows and Mac PC sql accounting Used globally Microsoft SQL 2012 standard original COA label for Windows and Mac PC sql accounting Used globally Microsoft SQL 2012 standard original COA label for Windows and Mac PC sql accounting

Μεγάλες Εικόνας :  Χρησιμοποιημένη συνολικά τυποποιημένη αρχική COA ετικέτα της Microsoft SQL 2012 για τα παράθυρα και τη λογιστική PC SQL της Mac Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Πρότυπα SQL 2012
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1piece
Τιμή: $45piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κομμάτια
Χρόνος παράδοσης: 1-6days
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pieces/day
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Πρότυπα SQL 2012
Υψηλό φως:

το συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών μεταφορτώνει

,

συστήματα και λογισμικό

Πρότυπα κεντρικών υπολογιστών 2012 της Microsoft SQL - άδεια κεντρικών υπολογιστών

Έτοιμη για το σύννεφο, η της Microsoft SQL άδεια κεντρικών υπολογιστών κεντρικών υπολογιστών το 2012 τυποποιημένη από το λογισμικό επιλογής μου καυχάται απίστευτα τη γρήγορη απόδοση. Η γρήγορη ανακάλυψη στοιχείων δίνει το τέλος - χρήστες ισχυρές ιδέες μέσω της άνευ ραφής εξερεύνησης και της απεικόνισης στοιχείων.

Χτίστε τις λύσεις και επεκτείνετε τα στοιχεία

Αυτή η πλατφόρμα πληροφοριών θα βοηθήσει την οργάνωσή σας να χτίσει τις λύσεις και να επεκτείνει τα στοιχεία είτε στο σύννεφο είτε τις εγκαταστάσεις σας.

Οι επεκτατικές τεχνολογίες υπεύθυνων για την ανάπτυξη αυτού του συστήματος επιτρέπουν σε σας για να ξελεπιάσουν κατόπιν παραγγελίας με τις εύκαμπτες επιλογές επέκτασης να επεκταθούν τα στοιχεία σχεδόν οπουδήποτε πέρα από τον κεντρικό υπολογιστή σας ή το σύννεφο.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

Ο κεντρικός υπολογιστής το 2012 της Microsoft SQL είναι μια σύννεφο-έτοιμη πλατφόρμα πληροφοριών που θα βοηθήσει τις οργανώσεις να ξεκλειδώσουν τις σημαντικές ιδέες σε ολόκληρη την οργάνωση και να χτίσουν γρήγορα τις λύσεις για να επεκτείνει τα στοιχεία στις -εγκαταστάσεις και το δημόσιο σύννεφο, που υποστηρίζονται από την κρίσιμη εμπιστοσύνη αποστολής.
__________________

 

Απαραίτητες 9s και προστασία
___

Παραδώστε απαιτημένος uptime και προστασία δεδομένων, κεντρικός υπολογιστής να καλύψει χωρίς σπατάλη του χρόνου και των χρημάτων.
 

Διοικούμενο βισμούθιο αυτοεξυπηρετήσεων
___

Επιτρέψτε στους χρήστες με το βισμούθιο αυτοεξυπηρετήσεων κερδίζοντας τις ικανότητες καλύτερα ελέγχου και διαχείρισης για την ΤΠ.
 

Καίγομαι-γρήγορη απόδοση
___

Σημαντική ανακάλυψη κέρδους και προβλέψιμη απόδοση που υποστηρίζονται από τις βιομηχανία-οδηγώντας συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων.
 

Γρήγορη ανακάλυψη στοιχείων
___

Εξουσιοδοτήστε το τέλος - χρήστες με τις ιδέες μέσω της γρήγορων εξερεύνησης και της απεικόνισης στοιχείων.
 
 

Κλίμακα κατόπιν παραγγελίας

Κλίμακα κατόπιν παραγγελίας με τις εύκαμπτες και υβριδικές επιλογές επέκτασης στον κεντρικό υπολογιστή όρων σας να καλύψει.

 

Επεκτείνετε οποιαδήποτε στοιχεία, ουσιαστικά οπουδήποτε

Επεκτείνετε την προσιτότητα των στοιχείων ουσιαστικά οπουδήποτε πέρα από τον κεντρικό υπολογιστή ή/και το σύννεφο με τις επεκτατικές τεχνολογίες υπεύθυνων για την ανάπτυξη.

 

Ανοικτή άδεια της Microsoft

Η ανοικτή άδεια της Microsoft είναι ένα πρόγραμμα χορήγησης αδειών όγκου λογισμικού που σχεδιάζονται για εταιρικό, κυβέρνηση, φιλανθρωπία, και ακαδημαϊκοί πελάτες που διατάζουν μόνο πέντε άδειες.
__________________

εταιρικές εφαρμογές

μη κερδοσκοπικές εφαρμογές

κυβερνητικές εφαρμογές

ακαδημαϊκές εφαρμογές

 

Ψάχνετε ένα προϊόν ασφαλίστρου για την εταιρική, μη κερδοσκοπική, κυβέρνηση ή οι ακαδημαϊκές εφαρμογές, η ανοικτή άδεια της Microsoft παρέχουν ένα πρόγραμμα χορήγησης αδειών όγκου λογισμικού για τους πελάτες που διατάζουν μόνο πέντε άδειες για ποικίλα προϊόντα της Microsoft ή μια άδεια επεξεργαστών κεντρικών υπολογιστών.

5
 
 
  • Μετά από την αρχική διαταγή, οι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν από την τιμολόγηση όγκου για όλες τις άδειες για το υπόλοιπο του όρου του ανοικτού αριθμού έγκρισης αδειών τους.
  • Η ανοικτή επιχείρηση αδειών προσφέρει την αποταμίευση στις κατ' εκτίμηση τιμές λιανικής πώλησης με την τοποθέτηση μιας αρχικής διαταγής για πέντε ή περισσότερες άδειες ή μια άδεια επεξεργαστών κεντρικών υπολογιστών.
  • Με την ανοικτή επιχείρηση αδειών, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν καθόλου θέτουν των προϊόντων της Microsoft για να είναι κατάλληλοι για το ελάχιστο πέντε-αδειών.

.png

Στοιχεία επικοινωνίας
Mango software Technology Co,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς